Personal

Ik ben er weer (happy new year!)

Dat is lang geleden! Ik heb al een tijdje niet geblogd. Half bewust, half onbewust. Het is toch wel even wennen, de vierde klas, en ik had het even heel druk. Verder voelde ik het gewoon niet meer zo, dus ik heb besloten gewoon even te stoppen. De laatste paar dagen begon het weer een beetje te kriebelen, dus ik ga vrolijk verder. Geen vast schema, gewoon als ik zin heb.

Ik ben weer in een wat beter humeur na de vakantie (happy new year!) en ik heb het lezen ook weer helemaal opgepakt. Ik had een enorme leesdip, iets wat ik eigenlijk nog nooit eerder heb meegemaakt. Op een gegeven moment besloot ik echter gewoon voor de vijfde keer te beginnen aan de Harry Potter serie en YES nu lees ik weer volop. Ik ben bijna klaar met het vijfde deel en ik heb voor na het zevende boek weer een klein stapeltje nieuwe boeken klaarliggen. Kortom, ik ben er weer!

Harry Potter and the Order of the Phoenix.jpg

Ondertussen heb ik mijn Reading Challenge van 2016 behaald, al ben ik op een gegeven moment gestopt met het bijhouden van mijn lijstje. Uit luiheid, denk ik. Volgens mij heb ik uiteindelijk zo’n 70 boeken gelezen, dus dit jaar is mijn doel 65, vijf boeken hoger dan afgelopen jaar. Mijn 7Days Reading Challenge heb ik niet behaald, omdat ik niet snel genoeg aan de boeken kon komen. Jammer, maar niet erg. Eigenlijk hoopte ik op een nieuwe 7Days Rading Challenge in 2017, maar die is er helaas niet!

Maar goed, ik zie het dus wel weer zitten! Af en toe een recensie, af en toe iets anders. Ik ben de laatste tijd verslaafd aan handlettering en ik hou fanatiek een bullet journal bij, dus genoeg om over te schrijven.

Advertenties

3 gedachten over “Ik ben er weer (happy new year!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s