5 dingen...·Personal

5 boeken waar ik HEEL ERG naar uitkijk

Er komen binnenkort heel wat leuke boeken uit! Een aantal boeken waar ik naar uitkeek en laatst al zijn uitgekomen heb ik nu klaarliggen of al uit, zoals Staalhart, Liefde & Gelato, Eenzaam en extreem ver weg en Reboot. Maaaaar natuurlijk komt de boekenwereld ons weer even pesten met nog veel meer andere te gekke boeken die we nooit allemaal kunnen lezen. Hier zijn echter vijf boeken die ik zeker wél ga lezen. Omdat ik ze MOET lezen.

Harry Potter and the Cursed Child

Deze staat heel hard bovenaan. Ik weet het, ik weet het. Het is geen echt boek, maar een script, het is niet eens helemaal door J.K. Rowling zelf geschreven… En nee, het is niet het achtste deel van de serie die altijd mijn favoriet zal blijven. Nope. MAAR HET IS EEN NIEUW VERHAAL OVER HARRY POTTER. Een nieuw verhaal over de tovenaarswereld! Mensen, dit is het script van hét toneelstuk waar een reusachtig deel van de Potterheads nooit bij zal kunnen zijn. Dit is geweldig!

Kleine Harry Potter Illustratie.jpg

A Torch against the Night – Sabaa Tahir

An Ember in the Ashes vond ik geweldig. Als je mijn recensie leest moet je dan ook voorbereid zijn op een hoop gefangirl. Ik kijk al uit naar dit boek sinds ik An Ember in the Ashes nog niet eens uithad. Nu maar hopen dat deel 2 minstens zo goed is, want anders zit hier straks een enorm teleurgesteld meisje. Maar goed, ik kijk dus enorm uit naar het moment dat ik die PRACHTIGE hardcover in mijn handen heb.

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray

Ik vond Duizend stukjes van jou echt het einde. De cover van deel 2 is net zo mooi en ik hoop dat het verhaal ook geweldig gaat worden! Dit is trouwens één van de weinige series waarvan ik geen moeite heb met het reusachtige romantische element. Het hoort ook een beetje bij het verhaal: Dimensie na dimensie afreizen om je liefde terug te vinden. Ten minste, dat is wat ik denk dat er gaat gebeuren in Tienduizend hemels boven jou… Speciaal voor deze release ga ik Duizend stukjes van jou herlezen in de vakantie.

Vlammenwerper – Brandon Sanderson

Staalhart was epic. Alleen de mensen die het boek gelezen hebben snappen de grap. 😉 Heb je geen idee waar ik het over heb? Dat betekent dat je Staalhart niet gelezen hebt. En dat betekent dan weer dat je dat boek heel snel moet gaan lezen. Heel snel. Want dit boek was enorm spannend en ik werd omver geblazen door plottwists die ik nooit had kunnen zien aankomen. Ik hoop écht dat Vlammenwerper aan mijn verwachtingen kan voldoen en niet het bewijs wordt van de het-tweede-boek-in-een-serie-regeltje. Ik heb er zin in…

The Diabolic – S.J. Kincaid

The Diabolic wordt uitgegeven door een splinternieuwe uitgeverij: Young & Awesome. De website nog online gaan, maar de catalogus met de boeken die binnenkorworden uitgegeven staat op Facebook!
Dit boek klinkt fantastisch. Het is een Science Fiction standalone en ik ben er heel erg benieuwd naar. Het klinkt reuze spannend en ik ben blij dat deze nieuwe uitgeverij een SF boek uitgeeft dat zo’n goede indruk op me maakt. Dat belooft veel goeds! Daarnaast is het ook nog eens een boek met een flink aantal pagina’s, dus.. YES!

Naar welke boeken kijken jullie het meest uit?

 

Advertenties

5 gedachten over “5 boeken waar ik HEEL ERG naar uitkijk

  1. Harry Potter and the Cursed Child heb ik gisteren al uitgelezen. Ik ben er zo blij mee! De cover is fantastisch en het script nog leuker ❤ Ik kan ook echt niet wachten tot tienduizend hemels boven jou… hier wacht ik al op sinds Januari haha!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s