5 dingen...·Personal

5 boeken die ik meeneem naar Italië

Heerlijk, die vakantie… Het wordt weer wat warmer, nu nog de zon! Ach, als het in Italië maar lekker is. Ja, je hoort het goed, ik ga naar Italië. Superleuk, ik heb er echt heel erg veel zin in. We nemen veel leuke dingen mee, maar dingen die ik op vakantie echt niet kan missen zijn, hoe verrassend, boeken. Het was even nadenken, aangezien ik voor mijn doen best veel ongelezen boeken in mijn kast heb staan, maar ik ben er uit! Hieronder de vijf boeken die ik meeneem naar Italië.

Carry On – Rainbow Rowell

Eerst was ik van plan om voordat ik Carry On zou lezen Fangirl te kopen, aangezien Carry On de fanfiction is die in Fangirl schrijft over Simon Snow. Maaaaar volgens mij is dit boek ook prima apart te lezen, de achterkant klinkt super én ik kan gewoon niet langer wachten. Ik bedoel, die gele rug valt enorm op en het ligt hier nu al superlang. Dus dit boek staat bovenaan mijn lijstje!

Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling

Ik keek al heel erg lang naar dit boek uit en was dan ook superblij dat ik het als recensie exemplaar zou mogen lezen! Ook dit boek smeekt me gewoon met zijn schitterende cover en spannende flaptekst, maar ook dit boek bewaar ik met pijn in mijn hart tot Italië. Om er extra van te genieten.

Reboot – Amy Tintera

Geen wonder dat ik zoveel ongelezen boeken heb! Dit boek won ik namelijk “even” bij Best of YA. Super, want ook Reboot stond hoog op mijn TBR. Mensen die doodgaan en weer tot leven gewekt worden. Hoe langer ze dood zijn geweest, hoe dodelijker ze in hun tweede leven zullen zijn. Klinkt gruwelijk, maar daar deins ik niet voor terug. Ik kijk erg uit naar het lezen van Reboot.

Carry On, Reboot en Eenzaam en extreem ver weg

Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch

Hoe schattig is de cover van dit boek! Juist ja, enorm schattig. Dit lijkt me een heerlijke Contemporary voor de zomer. Eén van de redenen dat ik dit boek voor Italië bewaar is het feit dat het zich in dat land afspeelt. Waarschijnlijk kan ik me dan veel beter een voorstelling maken van hoe de omgeving van het verhaal eruit ziet. Ik ben benieuwd.

Duizend stukjes van jou – Claudia Gray

Wat? Maar Jet, dat boek heb je toch al gelezen? Jep. Weet je nog die vijfsterrenrecensie waarin ik helemaal losging over hoe fabulous dit boek was? Nee, lees hem dan hier. Eind augustus komt het vervolg uit in het Nederlands en je weet NIET hoe erg ik daar naar uitkijk. Ter ere van  die release ga ik deel 1 herlezen. Daar heb ik géén moeite mee, want ik vind het fantastisch om nog een keer in de wereld van de Vuurvogel te zijn. Ik ben trouwens ook van plan om An Ember in the Ashes, een boek dat ik minstens zo goed vond als Duizend stukjes van jou, te herlezen voor de release van het tweede deel!

Liefde & Gelato en Duizend stukjes van jou

Dat waren ze! Ik moet je wel verklappen dat ik voor de zekerheid ook mijn eReader meeneem. Misschien heb ik hem helemaal niet nodig, maar het gaat me niet gebeuren dat ik al mijn boeken uitheb voor de vakantie om is. Dat kan ik niet aan. Dus, als ik deze vijf boeken uitheb, ga ik door met deel 4 van Vampire Academy.

Welke boeken gaan jullie lezen in de vakantie?

Advertenties

3 gedachten over “5 boeken die ik meeneem naar Italië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s