Personal

Update: (7Days) Reading Challenge

En we zijn alweer over de helft van het jaar! Ik kan nu heel cliché gaan zeggen dat de tijd voorbij vliegt, maar aan de andere kant… Er gebeurt altijd veel in zes maanden en dit jaar is dat niet anders. Ik heb nu al een week lekker vakantie en ik probeer nog niet te veel te denken aan de vierde klas…. Neeeeeh dat komt over zes weken wel! In de zomervakantie gaan mijn ouders, mijn broertjes en ik twee weken naar Italië, ik kijk er enorm naar uit. Natuurlijk komt er nog een blogpost online met welke boeken ik meeneem naar het buitenland. Maar in deze post bespreek ik hoe het ervoor staat met mijn Reading Challenge.

Mijn Reading Challenge

In februari merkte ik al dat ik mijn Reading Challenge iets te laag had gezet. Blijkbaar heb ik mijn leessnelheid nogal onderschat. Ik dacht dat 5 boeken per maand knap lastig zou worden, maar het tegendeel is waar! Elke maand heb ik minstens 5 boeken gelezen, in de meeste maanden zelfs meer… Toch wilde ik hem niet ophogen. 60 boeken was mijn doel, 60 boeken bleef mijn doel. Dat ik er op de helft van het jaar al bijna 43 heb gelezen, dat maakt niet uit! Volgend jaar gewoon een wat hoger doel, denk ik.

Update: Reading Challenge

Februari en maart springen er duidelijk uit. In februari las ik negen boeken en in maart zelfs tien! Juni was wat minder, toen had ik een beetje een leesdipje. Bloedzusters van Jackson Pearce heb ik voordat ik op de helft was al weggelegd, ik kón gewoon niet meer!  Daarvan komt denk ik ook geen recensie online, want behalve dat ik me ergerde aan de personages en ik het verhaal gewoon enorm saai vond, kan ik er niet veel over zeggen. Ook de White Rabbit Chronicles Trilogie was niet mijn ding. Over Alice in Zombieland was ik nog niet eens heel negatief, maar nadat ik deel 2 had gelezen, heb ik besloten maar niet verder te gaan met de serie. Deze drie boeken zorgden ervoor dat ik wat minder zin had in lezen. Daarnaast heb ik een nieuwe hobby ontdekt, namelijk Modern Calligraphy. Ik denk dat ik daar ook wel een blogpost over ga schrijven, aangezien je heel leuk quotes kunt kalligraferen… Verder was juni ook gewoon een drukke maand, met mijn Cambridge English examen (GESLAAGD!!) en mijn toetsweek. Maar nu is het vakantie en kan ik weer heerlijk lezen. 🙂

7Days Reading Challenge

Ergens aan het begin van het jaar schreef ik een blogpost over hoe ik Hebban ontdekte. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik die site heb ontdekt. Ik heb mee kunnen doen aan de leesclub van In het spoor van de eclips en ik heb het Buzzboek Surf! mogen ontvangen. Gisteren kreeg ik een mailtje dat ik ook mee mag doen aan de leesclub van Havikskruid. Super dus! Maar goed. Die blogpost ging ook over de 7Days Reading Challenge. Iedere maand staat in het teken van een YA boek en als je meedoet aan de challenge heb je aan het eind van het jaar dus twaalf boeken gelezen. Tot nu toe heb ik drie van de zes boeken gelezen, namelijk: Anna, Duizend stukjes van jou en Nodig. De appeltaart van hoop en Armada ga ik binnenkort lezen en Mij niet gezien staat nu bij mij in de kast! Inmiddels staan ook de winacties voor de boeken van juli en augustus online, dus neem zeker een kijkje op de site!

Havikskruid - Irena Brignull

Kortom: Ik ben heerlijk op weg naar de 60 boeken en ik geniet nog net zo van het lezen als eerst. Juni was dus een drukke maand en naast een leesdip had ik ook een beetje last van een blogdip. Maar ik zit vol ideetjes en er komen gewoon weer drie blogposts per week online. Dan wens ik jullie natuurlijk allemaal een heerlijke vakantie en ik hoop dat jullie allemaal veel boeken gaan lezen!

Hoe gaat het met jouw Reading Challenge?

Advertenties

2 gedachten over “Update: (7Days) Reading Challenge

 1. Wat fijn, dat je reading challenge zo opschiet!
  Ik ben gisteren tot de ontdekking gekomen, dat ik amper nog lees! Komt natuurlijk ook doordat ik het daadwerkelijk
  belachelijk druk had (studie, stage, huishouden, etc). Nu begin ik er weer in te komen. Heb 8 nieuwe boeken aangeschaft en de negende moet ik nog even op wachten (15e komt het boek pas weer uit). Voor nu gaat het dus weer lekker 🙂

  Like

  1. Whoop whoop! 9 nieuwe boeken, heerlijk! Dat moment dat je je beseft dat je eindelijk eer genoeg tijd hebt om boeken te lezen is HEEL fijn, al helemaal als je daarna ziet dat er een hele stapel op je ligt te wachten… Veel leesplezier!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s