Tags

Your Life in Books Tag

Een tijdje terug werd ik getagd door Maria voor de Your Life in Books Tag. Hij is hartstikke leuk, en ik heb de hele middag gelezen, dus als pauze vul ik hem hierbij in!

Vind een boek voor elk van je initialen
Ik heet Jet Margje Conijn, dus ik heb een J, een M en een C gezocht.
Broederband #3, de Jagers – John Flanagan
Chaos #1, Het Mes dat Niet Wijkt – Patrick Ness
Cruel Beauty – Rosamund Hodge

Your Life in Books Tag, mijn initialen

Tel je leeftijd langs je boekenplank – welk boek is het?
Ik natuurlijk keihard naar boven rennen! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12…. 13, De Elite!

Your Life in Books Tag, het dertiende boek op mijn plank

Kies een boek dat zich afspeelt in je stad/staat/land
Welk boek speelt zich nou af in Nederland? Ik heb Waanzin van Mel Wallis de Vries, en Loverboys van Helen Vreeswijk. Niet echt mijn type boeken, maar wel erg spannend.

Kies een boek dat zich afspeelt in een land dat je graag zou bezoeken
Tja, dat is een lastige! Natuurlijk ga ik voor Harry Potter, omdat ik dan lekker dicht bij Hogwarts woon. En Engeland is fantastisch. Ik ben er al wel meerdere keren geweest, maar het is daar zo mooi…

Kies een boek met je favoriete kleur op de cover
Mijn favoriete kleuren zijn oud roze en grijsblauw. Niet de meest interessante kleuren, ik weet het. Van oud roze kon ik er geen vinden (ik heb wel een fiets in die kleur?), maar laatst heb ik een boek gekregen dat precies de goede kleur blauw heeft, namelijk In het spoor van de eclips. Een prachtig boek trouwens, ik raad het iedereen aan.

Van welk boek heb je de leukste herinneringen?
Hier ga ik weer voor Harry Potter. Mijn favoriete boeken, en ook de boeken die het begin waren van mijn echte “leescarrière”. Daarvoor las ik ook al veel en graag, maar Harry Potter heeft echt mijn leesverslaving in gang gezet.

Welk boek vond je erg moeilijk om te lezen?
De Hobbit, van J.R.R. Tolkien. Het verhaal is echt heel magisch en spannend, begrijp me niet verkeerd, maar het duurde echt een eeuwigheid voor ik het uit had!

Welk boek in je TBR gaat je waarschijnlijk het grootste gevoel van voldoening geven?
Tja, hoe moet ik dit eigenlijk opvatten? Alle boeken geven me een gevoel van voldoening, eigenlijk. In positieve zin, natuurlijk! Ik ben altijd blij als ik een boek uitheb, want dan heb ik weer nieuwe dingen gelezen. Ik denk dat ik erg tevreden zal zijn als ik deel 1 van The Lord of The Rings heb gelezen, want ik wil de serie al een hele tijd lezen! Het komt er nooit van, haha!

Dit was hem alweer! Ik ga deze keer geen mensen taggen, maar natuurlijk mag je hem overnemen!

Van welk boek heb jij de leukste herinneringen?

In het spoor van de eclips - Bronagh Curran | Mijn favoriete Contemporary, een echte aanrader!
Toch even showen, hoor! Die bergen hebben precies de goede kleur, en de hemel vind ik trouwens ook erg mooi. Eigenlijk is het hele boek mooi… Van buiten, maar zeker ook van binnen. Een echte aanrader, om een beetje een beeld te krijgen van het boek kun je mijn recensie lezen!
Advertenties

4 gedachten over “Your Life in Books Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s