Personal

Foto’s Rome

Drie weken geleden had ik mijn tas ingepakt en zat ik te stuiteren, want ik zou de volgende dag naar Rome gaan! Twee weken geleden had ik alles weer uitgepakt, want ik was de dag ervoor thuisgekomen. Het was een hartstikke leuke vakantie, en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Hier wat foto’s, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van wat ik heb gedaan. Let vooral op de blauwe lucht en de zon die vaak voorbij komen… 😉

RomeHet Colosseum in RomeHet Colosseum in RomeTempels in RomeRomulus en Remus bij de wolf en het Olifantje van Bernini in RomeThermen van Caracalla en Trevi FonteinOstia AnticaSt. Pieter in Rome

Het was heerlijk weer, en we hebben prachtige dingen gezien! Die blaren waren het echt waard. O, en dat beeld waar ik op de laatste foto bij sta? Dat is gewoon Voldemort! XD

Ben jij al eens in Rome geweest?

Advertenties

13 gedachten over “Foto’s Rome

 1. wauw, gaaf zeg! Prachtige foto’s ❤
  Ben wel in Italië geweest, maar toen was ik zo jong dat ik me daar nu niks meer van herinner. Staat wel zeker weten nog op de planning om ooit naartoe te gaan 🙂

  Like

 2. Leuk om je foto’s te zien 🙂
  Ons schoolreisje in de 5e klas ging naar Rome, Pompeii en Herculaneum. Ga niet met 60 mensen naar een restaurant in Rome, dan doen ze hun best niet en is het eten niet lekker >.> Meerdere keren meegemaakt! Want dan willen ze wachten tot ze iedereen tegelijk iets kunnen geven (wat niet lukt) en dan is de helft alweer koud enzo.
  Af en toe wel lekker gegeten maar dat was dan weer in kleinere groepjes 😛
  Verder was het wel een superleuk schoolreisje!

  Like

  1. In de zesde ga ik met mijn klas en de gymnasiumklas onder ons ook naar Rome! Van gymnasium blijft nooit zoveel over, dus het zullen hooguit 30 mensen zijn, gelukkig. Wij merkten juist dat ze in Italië eigenlijk niks tegelijk serveerden, ik had het al bijna op als mijn broertje zijn eten kreeg, bij wijze van spreken. Maar het was allemaal echt overheerlijk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s