Personal

I’m going to… ROME!

Jaja, je leest het goed! Ik ga vandaag naar Rome met mijn vader, moeder en twee broertjes. Onze kat, Bobbie, moet helaas thuisblijven, haha! Ach, tien minuten na terugkomst heeft hij het ons na eventjes héél erg chagrijnig zijn ook wel weer vergeven. 😉

Vandaag, om 16.55, gaat onze vlucht naar Rome. We komen ’s avonds aan in ons gehuurde appartement in de buurt van het centrum. We maken een fietstocht door de stad met een Nederlandse gids, we gaan naar het Colosseum (YAY), de St. Pieter, het Forum, en al die andere leuke dingen die je in de stad kunt doen. Heerlijk iedere dag pizza eten, en ’s avonds onze pijnlijke voeten met (hopelijk!) een voldaan gevoel masseren. En daarna, om even helemaal te ontspannen, tóch weer gaan lezen. Onvermijdelijk.
En dan komen we donderdagmiddag weer thuis, geven we Bobbie een knuffel en bereiden we ons weer voor op school en werk. Maar wel met een nieuwe ervaring, namelijk: Rome!!
Ik ben nog nooit in Rome geweest, en ik wil er al zo lang heen. Fantastisch dat we nu eindelijk gaan…

En wat betekent dit voor RabbitBookz? Eigenlijk niet zoveel! Ik heb de recensies voor de komende dagen ingepland. Als het goed is, heeft het appartement wifi, dus ik kan ook gewoon reageren op jullie comments, als dat nodig is. Maar deze post is gewoon om aan nog wat meer mensen te laten weten… DAT IK NAAR ROME GA!!! Mijn klas werd gek van me. O ja, en natuurlijk zet ik wat mooie foto’s in een blogpost als ik terug ben!

En dan toch nog wat over boeken, want ik neem mee:

Samensmelting – Veronica Roth
Deel 1 van deze trilogie was fantastisch, in deel 2 ergerde ik me dood aan Tris en Four, maar het einde was perfect. Ik ben alweer een heel eind met het laatste deel, maar deel 1 had ik nu al wel uit gehad. Ik kom er niet doorheen, ik vind het zó saai! Daarom lees ik er een boek doorheen (Jet, wat is er met je aan de hand?!), namelijk…

De Labyrintrenner – James Dashner
Eindelijk begin ik in deze serie! Ik heb er recensies over gelezen, maar weet niet echt waar het over gaat. Ik laat me verrassen.

Voor de 7Days Reading Challenge van Hebban ga ik ook Anna van Niccolo Ammaniti lezen. Ik heb het helaas niet gewonnen, maar omdat mijn moeder het boek ook graag wilde lezen heeft ze het gekocht. Zij neemt hem mee, maar ik denk niet dat ik in Rome nog aan dat boek toe kom, haha!

Voor de mensen die volgende week vakantie hebben: Ik wens je een hele fijne vakantie! Voor de mensen die geen vakantie hebben: Een fijne normale week! Oké, dat klinkt niet heel bemoedigend, maar sorry, ik ben in Rome! XD

Advertenties

5 gedachten over “I’m going to… ROME!

  1. Pingback: Foto’s Rome

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s