Tags

Coloured Book Tag

Heerlijk, die vakantie. Vandaag was mijn laatste dag, want ik had een extra dagje vrij. Morgen moet ik dus ook weer beginnen… Vandaag heb ik geshopt, en foto’s gemaakt voor deze superleuke tag! Al een hele tijd geleden ben ik namelijk getagd door Rowan, maar voor deze tag wilde ik goed de tijd nemen! De bedoeling is voor iedere kleur twee boeken te vinden: eentje die de kleur heeft, en eentje die aan de beschrijving voldoet die erbij staat. Hier komt ‘ie!

Coloured book tag geel


Geel: Een boek waarbij je heel gelukkig werd

Het Blogboek – Kelly Deriemaeker
Dit is een enorm leuk boekje over alles wat met bloggen te maken heeft! Ik heb het voor Sinterklaas gekregen, en ik kan er enorm veel nuttige dingen uithalen. Dit boek heeft er onder andere voor gezorgd dat ik een Facebookpagina voor RabbitBookz heb aangemaakt! Binnenkort een recensie hierover.
Harry Potter and the Deathly Hallows – J.K. Rowling
Natuurlijk komt er een Harry Potter boek voor in deze tag. Eigenlijk twee keer. Deel 1 heb ik al ergens anders voor gebruikt, dus nu deel 7. Eigenlijk word ik gelukkig van de hele serie, maar dit is het laatste boek, dus daar heb ik natuurlijk extra van genoten!
Hier kun je mijn recensie over de hele serie lezen.

 

 

 

Coloured book tag roze.jpg
Roze: Een iets té zoetsappig boek

The Curious Incident of the Dog In The Night-Time – Mark Haddon
Een grappig boek over een autistische jongen die onderzoek doet naar de moord op een hond, maar daarbij allerlei dingen ontdekt die zijn leven overhoop gooien.
Hier kun je mijn recensie lezen.
De Selectie – Kiera Cass
Erg zoetsappig, dat is iedereen denk ik wel met me eens. Maar omdat de bedoeling van de Selectie is dat Maxon verliefd wordt, vind ik het helemaal niet erg!
Hier kun je mijn recensie lezen.

 

 

 

Coloured book tag rood
Rood: Een boek waar je boos om werd dat je het heb gelezen
Versier me dan – Jill Mansell
Chicklit! Helemaal nieuw voor mij. Ik vond het een leuk boek, al blijven Fantasy en Science Fiction leuker. Ik heb het pas geleden gelezen en binnenkort zal er een recensie verschijnen!
Samensmelting – Veronica Roth
Ik werd niet boos omdat ik het boek had gelezen, maar toen ik het boek las, werd ik woedend. Het einde is té erg. Maar het boek – de hele serie – was fantastisch. Ik ga de serie herlezen, want op 16 maart komt Allegiant uit!

 

 

 

Coloured book tag groen
Groen: Een boek dat je graag buiten leest/je een zomers gevoel geeft

De Grijze Jager en de Ruïnes van Gorlan – John Flanagan
De Grijze Jager serie is heel gaaf, en lang! 12 boeken! Ik heb er enorm van genoten. Nu zou ik de boeken zelf niet meer kopen, want het is echt voor jeugd. Maar dan zou ik ze van de bieb lenen, want eigenlijk blijft deze serie altijd leuk!
De Hongerspelen, Vlammen, Spotgaai – Suzanne Collins
De hele trilogie, en om een hele simpele reden! Ik heb de serie voor het eerste gelezen in een zomervakantie, en het grootste deel op een strandje, met de zon heerlijk op mijn rug. Dus altijd als ik er een boek van lees, moet ik aan de zomer denken!
Lees hier mijn recensie over de Hongerspelen, hier die over Vlammen, en hier de recensie over Spotgaai.

 

 

 

Coloured book tag blauw
Blauw: Een boek of personage waarbij je je het best kon inleven

The Rosie Project – Graeme Simsion
Nog niet gelezen, maar mijn moeder heeft dit boek samen met The Rosie Effect aan me gegeven nadat zij ze had gelezen. Het verhaal klinkt geniaal, dus ik wil ze supergraag lezen!
An Ember In The Ashes – Sabaa Tahir
Ten eerste, ZIE DE COVER! Hoe mooi! Echt een te gek verhaal, niet te veel aandacht naar de liefdesdriehoek, en enorm spannend! En ik kon me heel goed inleven in Laia en Elias!
Lees hier mijn recensie. En pas op, FANGIRL ALERT!

 

 

 


Coloured book tag bruin
Bruin: Je grootste miskoop

Broederband: De Slaven van Socorro – John Flanagan
Nóg een boek van John Flanagan, nu van de spin-off serie van de Grijze Jager. De Grijze Jager blijft leuker, maar ik kijk enorm uit naar het zesde (laatste) deel van deze serie!
Miskoop?
Die heb ik gelukkig niet!

 

 

 

 

 

Coloured book tag wit
Wit: Een boek dat je moest hebben maar nog niet hebt gelezen

Lawaai dat Nooit Stopt – Patrick Ness
Het derde deel van deze originele trilogie!
De recensie van dit boek komt binnenkort online, hier kun je mijn recensie over het eerste deel lezen, en hier die van het tweede deel.
Hollow City en Library of Souls – Ransom Riggs
Ik ben nu bezig met het eerste deel Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children, en wat is dit een leuk boek, zeg! Ik wist helemaal niet wat ik ervan moest verwachten, en het verraste me helemaal. Binnenkort natuurlijk de recensies!

 

 

 

Coloured book tag oranje
Oranje: Een typisch Nederlands boek

Zomerwoud – Linda Dielemans
Een prachtige cover en mijn enige gesigneerde boek. Erg lang geleden gekocht, toen ik recensies schreef voor de website van onze boekhandel. Ik wil het graag herlezen, omdat het andere boek van haar, Geestenkrijger, over twee dagen uitkomt. Dus ook hier komt een recensie over!
Waanzin – Mel Wallis de Vries
Ik weet niet of het typisch Nederlands is, maar het is ten minste van een Nederlandse schrijfster. Zomerwoud ook, trouwens. Dit boek leest heerlijk weg, net zoals alle andere boeken van Mel!

 

 

 

Coloured book tag paars


Paars: Een boek met veel fantasie

Across the Universe – Beth Revis
Een mooie cover en een mooi verhaal. Heel anders dan ander boeken!
Hier kun je mijn recensie lezen.
Harry Potter en de Steen der Wijzen – J.K. Rowling
Hier het andere Harry Potter boek, maar wel in het Nederlands! Dat is namelijk het eerste wat ik van Harry Potter heb gelezen: Het eerste deel in het Nederlands. En magie heeft het zeker!
Hier kun je mijn recensie over de hele serie lezen.

 

 

 


Coloured book tag zwartZwart: Een spannend boek dat je hebt gelezen

Twilight – Stephenie Meyer
Ik heb de Twilight Saga nog niet zo lang geleden in één ruk uitgelezen, en naast een flinke dosis romantiek bevat het ook een hoop spanning! Zwart én spannend!
Hier kun je mijn recensie lezen.
City of Bones – Cassandra Clare
Wat een heerlijke serie is The Mortal Instruments toch! Alleen maar spanning. Telkens als je dacht: “Nu is het even klaar”, kwam er wel weer iets nieuws waardoor je op het puntje van je stoel zit!
Hier kun je mijn recensie lezen.

 

 

 
Wauw, dat was een lange tag! Maar wel leuk! Dus ik wil graag wat mensen taggen!

Freya van Bookstruck
Lindsey van Burn My Book
Daniëlle van Light & Stripes

Advertenties

4 gedachten over “Coloured Book Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s