Personal

Happy New Year!

Morgen begint 2016, een nieuw jaar. Dat betekent… goede voornemens. Mijn goede voornemen: Zo door blijven gaan. Zo door blijven gaan met school, badminton, dwarsfluit, lezen, bloggen… Dit zijn de dingen die ik het leukst vind. Nou ja, school niet, maar lol maken met mijn vrienden wel! RabbitBookz bestaat al weer bijna vier maanden, en dit lijkt me een mooi moment om te zeggen wat ik er tot nu toe van vind en welke kleine dingetjes gaan veranderen!

Ik hou enorm van lezen, en ik ben dit blog gestart om mijn mening over boeken te delen met anderen. Maar dat is niet het enige! Het is vooral een plek waar ik heerlijk over boeken kan praten zonder dat iemand me aan zit te staren van: “Hou. Alsjeblieft. Op. Ik zit hier niet op te wachten.” Als mensen mijn recensies willen lezen, doen ze dat, en als ze het niet willen niet.
Tot nu toe vind ik het fantastisch! Het is nog maar een klein blogje, maar ik krijg langzaam meer volgers! Ik let niet te veel op bezoekersaantallen, want dan zou de lol er al snel vanaf zijn, maar het is toch mooi als je weer een piek hebt, of een nieuwe volger!

Pas geleden heb ik ook een Facebookpagina aangemaakt voor RabbitBookz. Voor de mensen die het nog niet wisten: Hier zet ik linkjes naar nieuwe posts op mijn blog, maar ook foto’s van boeken die ik heb gekregen of gekocht, en andere boekige dingen. Die dingen zet ik eigenlijk nooit op mijn blog, omdat er iedere maand al zoveel TBR’s, book hauls, book releases en “wat heb ik deze maand gelezen”-posts voorbij komen dat ik het gevoel heb dat als ik dat ook nog zou doen ik er niet meer uitspring. Er komen dus ook dingen op Facebook die niet op RabbitBookz te zien zijn.

Nu komen er een paar kleine dingetjes die gaan veranderen:

  • De sidebar (rechts) van RabbitBookz wordt een stuk korter, aangezien ik mijn gelezen boeken er vanaf ga halen en daar een aparte pagina voor maak, “Gelezen in 2016”. Daar zet ik het boek, de schrijver, de link naar mijn recensie, en in één zin wat ik ervan vond. Zo wordt mijn sidebar wat overzichtelijker en is bijvoorbeeld de Eye Candy beter te zien.
  • Ik heb geen Goodreads, want ik hou zelf een overzichtelijke lijst bij met boeken die ik nog wil lezen! De Reading Challenge vind ik echt heel erg leuk, maar aangezien ik nogal vaak boeken herlees en ik heb gehoord dat Goodreads die boeken niet meetelt is dat niet handig. Ik stel wel een doel voor mezelf: 60 boeken lezen!
  • Een nieuwe rubriek!
    Zoals jullie misschien al hebben gelezen rond 5 december, heb ik voor Sinterklaas een dik notitieboek gekregen, waarin ik mijn favoriete quotes uit boeken opschrijf. Vanaf nu ga ik iedere maand quotes die ik die maand heb opgeschreven ook in een blogpost zetten, zodat jullie ze ook kunnen lezen! Het is dus een maandelijkse rubriek, maar (hopelijk) een wat uniekere dan bijvoorbeeld TBR’s.
  • En er is nog iets: Ik ga met planners werken! Op Feel The Future is laatst een post verschenen met links naar andere blogs waar je gratis planners kon downloaden, en dat heb ik dus gedaan (Ik heb die van Small Paper Things)! Een maandplanner voor RabbitBookz, maar ook een weekplanner voor school (In die twee en een half jaar heb ik denk ik drie planners gemaakt). Kijken of alles nu nog makkelijker gaat, haha. Maar dat betekent gelijk dat er vaste dagen komen waarop ik posts plaats! Op woensdag en zondag een boekrecensie, en op vrijdag een Other Book, een filmrecensie, een tag of een personal post. Maar ik ken mezelf, en ik zal heus wel eens afwijken van mijn mooie planning. Maar in principe is dit wat er gaat gebeuren! (Leve washi-tape, ik kan het er gewoon afhalen en op een andere dag plakken :))

En dan nu, het zinnetje dat ik de laatste tijd al veel te vaak heb gezegd…

HAPPY NEW YEAR!!!!

Ik hoop natuurlijk dat jullie veel boeken lezen in 2016, en genieten van de knallende afsluiting van 2015!

Advertenties

2 gedachten over “Happy New Year!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s