Tags

Happiness Tag

Ik ben de laatste tijd heel erg veel getagd, en ik wilde natuurlijk alles invullen. En dan komt Vanessa met een nieuwe tag… *zucht* Gelukkig was hij niet lang, en er zaten leuke vragen bij, dus dat maakte alles goed! 🙂 Dankjewel voor het taggen, Vanessa!
Hier komen de vragen, ze gaan over wat mij blij maakt, en ik moest er soms even goed over nadenken!

Van welk eten word je blij?
Lastige vraag, want ik vind eigenlijk alles lekker… In de winter vind ik boerenkool met worst heerlijk, maar wat ik altijd lekker vind is lasagne! Mijn vader kan dat heerlijk maken, en ik vind dat we het vaker moeten eten! O, en roti vind ik ook heerlijk!

Welke film maakt je vrolijk?
Nog lastiger dan de vorige! De Harry Potter films vind ik heerlijk om te zien, maar kerst komt eraan, en vorig jaar heb ik toen Love Actually gezien met mijn moeder. Eigenlijk wil ik die dit jaar nog een keer kijken, het is echt zo’n vrouwen-kerstfilm!

Van welk kledingstuk word je blij?
Ik heb laatst nieuwe schoenen gekregen ( Ik HOU van schoenen!), het zijn van die Chelsea Boots, maar dan niet van glimmend leer maar van dat suède-achtige spul, en dan geschubd. Lastig uit te leggen, maar ik ben er heel erg blij mee! Ook heb ik een bepaalde spijkerbroek die ik heerlijk vind zitten, gewoon van de H&M, hoor! XDDaisy Dream.jpg

Van welke beautyproducten word je blij?
Hmmmm…. Ik gebruik niet echt beautyproducten, maar is parfum een beautyproduct? Vast wel. Ik heb dus parfum. Mijn eerste flesje kreeg ik vorig jaar voor Sinterklaas, en afgelopen Sinterklaas heb ik een bon gekregen waarvan ik een nieuwe kon kopen! Degene die ik nu heb heet Daisy Dream, en het ruikt heerlijk!

Wat is je gelukkigste herinnering?
Weet ík veel?! Ik heb zoveel gelukkige herinneringen (denk ik), dat ik hem nu gewoon niet kan opnoemen…

Van welke muziek word je blij?
Nou, in ieder geval niet van de meeste muziek van nu. Ik luister vooral de muziek die mijn vader luistert, dus dat is, eeehmm… Wat ouder. 🙂

Wat doe je op een dag dat jij je down voelt en je je weer happy wilt voelen?
Haha, op de bank hangen, thee drinken, lezen… Dingen verzinnen waar ik naar uit kan kijken… Dat dus!

Ik heb al eens eerder een post geschreven met simpele dingen die een saaie dag voor mij erg leuk maken: 5 dingen die een normale dag leuker maken.

Dat was mijn Happiness Tag, en ik wil hem eigenlijk wel doorgeven… Wie is de gelukkige en wordt helemaal happy???

Jolien van Daisies On Bookshelves
Femke van La Fille Lisant
Anna van Lees Je Blij

Ik zal ook wel even in een reactie zeggen dat ik jullie getagd heb, en ik ben benieuwd naar wat jullie happy maakt!

Advertenties

8 gedachten over “Happiness Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s