Personal

RabbitFACEBOOKz!

Ja, je leest het goed! RabbitBookz heeft nu ook een eigen Facebookpagina! Ik bedacht me gisteren opeens dat het wel handig is om iets van social media voor RabbitBookz te regelen. Hierdoor trek ik misschien nét iets meer bezoekers, en ik kan op Facebook ook wat dingen zetten die niet op RabbitBookz te zien zijn. Denk dan aan hauls, TBR’s, boeken die ik heb gelezen, etc. Ik zet die dingen niet op mijn blog, omdat iedere maand honderden posts te lezen zijn met gelezen boeken van die maand, dus dan heb ik niets nieuws te bieden. Deze kleine dingen zet ik wel op de pagina, dan kan ik ook even pronken met nieuwe boekjes!

En wie ik nog wil bedanken, is Vanessa van Mijn B.I.E.B. Ik heb haar gewoon een mailtje gestuurd met een vraag over het aanmaken van de pagina, en ik kreeg een superlief antwoord dat me erg geholpen heeft!

Deze post zet ik een beetje laat online, maar ik kon niet nóg een dag wachten… XD

Enne, de pagina liken mag natuurlijk altijd! :’D

RabbitBookz Facebook
Ga nu naar de RabbitBookz pagina!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s