Tags

Dashing Through The Snow Book Tag

Ik werd de dag na Sinterklaas getagd door Bright Little Story Lover voor de Dashing Through The Snow Book Tag, maar ik had nog zoveel tags op het programma staan dat deze een tijdje later pas is verschenen op RabbitBookz (nu dus). Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik veel tags te doen had, want iedere week kwam er wel eentje online! Heel erg leuk, natuurlijk! Deze tag gaat vooral over Kerst en sneeuw, en aangezien ik me verheug op de Kerst(vakantie) en stiekem heel erg hoop op sneeuw wilde ik hem graag invullen. Hier komt ‘ie!

Wacht, eerst natuurlijk de regels!

 • Noem degene die je heeft getagd
 • Tag 5 andere mensen
 • Heb plezier!

Noem een boek dat je graag onder de kerstboom zou zien…
Wij vieren best uitgebreid Sinterklaas, dus cadeautjes krijgen we eigenlijk nooit voor Kerst, maar als we dat wel zouden krijgen, dan zou ik Talon van Julie Kagawa vragen!

Een boek dat je in de Kersttijd wil lezen!
Om de één of andere reden vind ik Harry Potter extra magie hebben tijdens kerst, misschien gewoon omdat Kerst een beetje een magische tijd is! 🙂

Wat is je favoriete Kerstfilm?
Eeehm… Weet ik niet? Vorig jaar hebben mijn moeder en ik Love Actually gekeken en die was wel heel erg leuk!

Hou je van sneeuw?
Als het van die mooie, dikke, droge sneeuw is wel! Ik hou ervan om naar te kijken, om er in te lopen, sneeuwballen te gooien (liever niet naar me gegooid krijgen), sneeuwpoppen maken… Maar die vieze drab die ontstaat als het bezig is te smelten vind ik echt heel erg vervelend!

Noem een karakter waar je graag de Kerst mee zou willen doorbrengen!
Luna Lovegood! Zij lijkt me wel een heel erg gezellig iemand om Kerst mee te vieren!

Geven of krijgen?
Krijgen, denk ik… Maar bij Sinterklaas merk ik dat ik het ook heel erg leuk vind om te geven, dus allebei mag ook!

Op welke fictieve plaats zou jij de Kerst willen doorbrengen?
Geen twijfel over mogelijk… HOGWARTS!!!!!

Je beste Kerstherinnering!
Dat is een lastige. Geen idee, eigenlijk. Gewoon het samenzijn, een lekker kerstdiner maken en dat samen met familie opeten…

Kun jij “Kerstboom” minstens 10 keer SNEL achter elkaar zeggen? (En het goed uitspreken, natuurlijk!)
Ja, dit lukt nog net! Ik spreek het goed uit, maar of je het kunt verstaan…?

Deze tag is oorspronkelijk Engels, dus doe nu hetzelfde met “Christmas Tree”!
Nee, na drie keer haak ik af! 😀

Ik vind dit een hele leuke tag, dus ik ga wel wat mensen taggen! Maar eerst dit:
Ik denk eerlijk gezegd dat sneeuw er dit jaar niet aan zit te komen, al zei ik dit vorig jaar ook en hier hadden we wel drie dagen sneeuw! (shocked!) Deze tag lijkt me daarom een mooi moment om het op RabbitBookz te laten sneeuwen! En dan maar hopen dat we tijdens de vakantie echte sneeuw te zien zullen krijgen… De hele vakantie sneeuwt het hier dus! *volgt met haar ogen de sneeuwvlokjes op het scherm*

Hier komen de mensen die ik tag:
Lindsey van Burn My Book
Esmee van Leesmee

Het zijn er geen vijf, maar anders blijft er niemand over voor deze leuke bloggers! Oké, eigenlijk wel. Maar twee mensen is voor mijn doen al veel! XD

Verheugen jullie je ook zo op Kerst?

Advertenties

10 gedachten over “Dashing Through The Snow Book Tag

  1. Haha, ik zit nog te twijfelen! Meestal pak ik onbewust toch de boeken op rond deze tijd, maar ik heb nu voor mijn doen best veel nieuwe ongelezen boeken liggen, dus waarschijnlijk ga ik het ook niet doen!

   Like

 1. Leuke tag zeg! Ik ben nu in Harry Potter bezig voor de eerste keer en heb gister de Geheime Kamer uitgelezen. Ik ga vanmiddag aan de Gevangene van Azkaban beginnen. Geweldige boeken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s