Personal

O, kom er eens kijken…

Gisteren was het zover… PAKJESAVOND!!! Ik had er heel erg lang naar uitgekeken! Ik heb het erg druk met school enzo, en ik ben daarom heel erg blij met mijn hobby’s: Badminton, dwarsfluit, lezen en bloggen! Toch is het soms leuk om echt een dag of een feest te hebben waar ik me aan vast kan klampen. Dus Sinterklaas was perfect! Ik keek nog niet verder, naar Kerst, en daar ben ik blij mee. Nu kan ik verder kijken tot aan Kerst, en dan zie ik dat het nog maar twee weken is tot de vakantie! Yay!
Dit was dan de logica van een middelbare scholier.

Maar, zoals jullie misschien al ergens gelezen hebben op mijn blog, had ik wat boeken op mijn verlanglijstje staan! Hieronder zal ik even laten zien wat  ik heb gekregen, en dat zullen niet alleen mijn boeken zijn! Eigenlijk heeft bijna alles wat ik heb gekregen te maken met lezen en bloggen! Lees en kijk vooral verder. Ik ben echt verwend!

Sinterklaas 2015 boekenbon

Hier zie je een boekenbon. Wat?! Alleen een boekenbon? Ja, alleen een boekenbon! Van €6,50. Die heb ik gekregen van mijn vriendin toen ik met de klas Sinterklaas vierde. Hiervan ga ik waarschijnlijk An Ember In The Ashes iets minder duur maken! Maar ik heb nog een boek gekregen, al kan ik die nog niet laten zien! Want ik heb het boek nog niet, zeg maar! Het is het eerste deel van de Gone-serie, met de gekleurde bladzijden. Alleen is het boek nog slechter te krijgen dan ik had verwacht, dus het is besteld, maar het duurde twee weken voordat het aankwam 😦 Nu krijg ik het volgens mij aankomende week, en ik kan niet wachten!!

Sinterklaas 2015 notitieboekjes

Dan zie je hier twee supergave notitieboekjes. Van die gestippelde met de supergave binnenkant heb ik natuurlijk nog geen idee wat ik ermee ga doen, dus die mag wachten tot ik iets heb gevonden om er mee te doen. Die witte met ALL THAT GLITTERS IS GOLD, met die prachtige gouden bladzijden ga ik gebruiken voor quotes ut boeken en boekige quotes. Deze stond eigenlijk ook op mijn verlanglijst, en ik had expres een hele dikke uitgekozen, van 400 bladzijden, zodat er heel. veel. quotes in kunnen!

Sinterklaas 2015 vulpen.png

Dan heb ik nog een prachtige, hemelblauwe vulpen van het merk Parker gekregen! Die had ik een half jaar geleden voor mijn verjaardag gevraagd, maar ik had hem niet gekregen 😦 Dus nu kwam hij heel erg onverwacht! Hij is prachtig hemelblauw en hij schrijft heerlijk. Kan ik mooi gebruiken om ideeën voor mijn blog op te schrijven, en ook om mijn quoteboekje helemaal vol te schrijven!
Sinterklaas 2015 Blossombag (2).jpg

En ik heb deze supergave Blossombag gekregen, met de tekst: READING IS FOR AWESOME PEOPLE. Klopt, toch? Eigenlijk was dat een goedmakertje voor de laatheid van Gone, maar ik ben er echt heel erg blij mee! Natuurlijk was ik al helemaal verliefd op de tote bags van Blossom Books vanaf het moment dat ik ze zag, en dit vind ik ook wel één van de leukste. Ik ga hem gebruiken om mijn boeken voor dwarsfluit in te doen, want de tas waar ze nu in zitten gaat het binnenkort begeven…

Sinterklaas 2015 douglas bon.jpg

Vorig jaar heb ik voor Sinterklaas mijn eerste luchtje gekregen, maar die parfum is nu echt bijna op. Mijn moeder en ik waren van plan een nieuwe voor me uit te zoeken, maar daar is het helaas niet van gekomen. Toen ik het rode tasje zag, dacht ik: Yay! Ik krijg er toch nog eentje! Helaas heb ik hem niet zelf kunnen uitzoeken… Maar in het gedicht dat er bij zat stond dat het een bon was! Nog beter! Nu kan ik er eentje uitzoeken! Ook zat er in het tasje een minipotje felroze nagellak en een testgeurtje voor een luchtje. Om inspiratie op te doen…

Sinterklaas 2015 tekeningen.jpg

Dan nog deze twee tekeningen. Ze zijn gemaakt op canvas doek door… De IKEA!! Haha! Ik had ze al heel lang geleden gespot toen we een keertje in de IKEA waren. Dat is trouwens echt een soort Walhalla, en we komen altijd thuis met veel meer spullen dan waarvoor we kwamen! Deze wilde ik dus al heel erg lang hebben, en ik had al een soort vermoeden toen ik dit enorme cadeau zag! Ze zijn van gemiddelde grootte, maar zaten verpakt zoals ze nu op de foto liggen, dus groot! Binnenkort zullen ze heel erg mooi in mijn kamer hangen.

Blogboek

En dan, last but zeker not least… Een blogboek! Toen ik het openmaakte was ik echt helemaal blij, want het ziet er zo leuk uit! De buitenkant, maar ook de binnenkant is heel erg leuk vormgegeven, echt op z’n Jets! Er staan superhandige tips in over alles wat met bloggen te maken heeft, en als je het leest, lijkt het net een soort heeeeeeeeele lange post die een ontzettend leuk iemand heeft geschreven. Echt geniaal. Natuurlijk heb ik het al helemaal door zitten bladeren, en dat zal ik nog vaak doen! En ja, hier komt binnenkort zeker een recensie over!

Dit waren mijn Sinterklaascadeaus, in een hele lange blogpost, maar het is zo leuk om het aan iedereen te laten zien! Ik heb dus twee boeken van mijn verlanglijstje gekregen: Gone en An Ember In The Ashes ga ik kopen van de boekenbon. Supergraag wilde ik ook nog Talon, met die geweldige kaft, maar deze twee boeken waren nummer 1 en 2, dus dat is mooi. Ergens heb ik een soort van plannetje om Talon gewoon zelf een keertje te kopen… Moehahahaha!

Hebben jullie Sinterklaas gevierd? En wat hebben jullie gekregen?

Advertenties

9 gedachten over “O, kom er eens kijken…

 1. Wauw, je hebt echt leuke dingen gehad! Ik ben benieuwd wat je van die boekenbon gaat kopen. 🙂 Die tas van BlossomBooks is trouwens echt geweldig en ik vind die schilderijen met vlinders echt mooi!

  Like

 2. Wauw wat een gave cadeautjes! Die tas is geweldig! En wat een leuk blogboekje, ben benieuwd wat er allemaal in staat. Talon stond op mijn verlanglijstje en ik heb hem een paar dagen geleden voor mijn verjaardag gekregen 🙂

  Like

 3. Ik ben ook wel echt benieuwd naar het blogboek 🙂
  Zelf heb ik een grote stapel chocoladeletters, een leuk houten doosje met garen (voor de naaimachine) in verschillende kleuren, en koelkaststickers gekregen. Die koelkaststickers zijn echt geniaal, maar ik moet eerst nog even alle magneetjes van mijn koelkast afhalen voordat ik daar een weblogpost over ga schrijven 😛 Sowieso ga ik dat pas doen na de Sinterkerstviering met Medusa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s