Personal

Ik ben er weer!

Ik ben er weer!! Zoals jullie misschien wel hebben gelezen bij Wat lees ik nu? ben ik een paar dagen weggeweest. (ik nam een aantal boeken mee… TWILIGHT!!!) Ik ben met mijn gezin naar Holten geweest (redelijk in de buurt van Deventer), in een houten huisje. Het was in een bungalowpark, maar het was ontzettend leuk! We zijn er al twee keer eerder geweest, dus het was vertrouwd… 😉 We hebben vooral gewandeld en we hebben natuurlijk door de leuke winkelstraten van Deventer gelopen!
Het weer was prima, alleen donderdag was een beetje miezerig. Maar het is herfst, dus dat is logisch!!!

Ik dacht erover om gewoon een blog online te zetten, maar heb dat uiteindelijk niet gedaan. Even geen verplichtingen. Bloggen is leuk, maar vijf dagen niets bloggen is geen ramp, toch? Eigenlijk was ik gisteren al terug, maar ik had even geen fut om iets te doen. Eigenlijk heb ik alleen maar gelezen. Want ik was bezig in Twilight. Wat zijn die boeken verslavend, zeg! Ik heb New Moon net uitgelezen en heb de Preface van Eclipse gelezen en ben toen maar even gestopt. Vampire Academy mag na de eerste twee boeken eventjes op pauze, want ik wil Twilight niet onderbreken!! Volgens mij heb ik New Moon sneller uitgelezen dan Twilight

Maar goed, morgen komt er een nieuw blogje op RabbitBookz, dat beloof ik! Die gaat nog niet over de prachserie die ik nu aan het lezen ben, maar over het eerste boek van Vampire Academy.

Ik heb niet echt foto’s gemaakt van mijn korte vakantie, maar als je hieronder kijkt kun je even meegenieten!! We hebben veel paddenstoelen gezien, maar de rode met witte stippen blijven het leukst!

AAAPADDENSTOEL

Advertenties

2 gedachten over “Ik ben er weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s