5 dingen...

5 boekverfilmingen die ik al heel lang wil zien

Kennen jullie dat? Dat je heel graag een film wilt zien, maar dat het er maar niet van komt? Dat heb ik dus eigenlijk altijd met films. Ik wil ze al heel lang kijken, maar ik doe het om de een of andere reden niet!!

 • Divergent
  Ja, ik weet het. Die hoor ik al lang gezien te hebben! Het komt een beetje doordat ik de boeken nog niet zo heel erg lang geleden heb gelezen (een jaartje geleden?), denk ik. Ik wilde de film al voor de zomervakantie zien. LANG voor de zomervakantie. Hoe het komt dat ik hem nog steeds niet heb gezien? I don’t know!
 • Insurgent
  Duh. Als ik Divergent nog niet gezien heb, zal ik Insurgent ook nog wel niet gezien hebben. Allegiant komt volgend jaar pas uit (maart), dus ik heb nog wel eventjes de tijd. Gelukkig…
 • City of Bones
  Ik heb The Mortal Instruments nog niet zo lang uit, maar ik wil heel graag de film van het eerste boek zien. Ik heb veel verschillende meningen over de film gelezen, dus ik ben benieuwd naar wat ik ervan vind. Lees mijn recensie over het boek hier.
  Film-DivergentFilm-InsurgentFilm-City of Bones 

   

    • Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2
  Veel mensen zullen nu denken: Hoe kun je?! Maar ik heb nog iets veel ergers te   vertellen… Ik heb de boeken nog niet eens gelezen!!! Ik heb mijn belofte verbroken: Eerst het boek, dan de film! De rest van de films heb ik namelijk wel gezien. Nu ga ik eerst de boeken lezen (de eerste boeken die ik op Marktplaats heb gekocht!), alle films opnieuw kijken, en als beloning de laatste film voor het eerst zien.
 • Boy7
  Ik heb het boek al een hele tijd geleden gelezen, maar de film heb ik natuurlijk weer niet gezien. Deze staat dus ook op mijn lijstje.
Film-Twilight Breaking Dawn Part 2
Film-Boy7
Dat was het gelukkig wel zo’n beetje, meer films kan ik niet echt verzinnen! Ik verheug me enorm op Mockingjay: Part 2, dus dat wordt dan de zesde film die ik nog wil zien…

Hebben jullie films die je al heel lang wilt zien?

 

Advertenties

4 gedachten over “5 boekverfilmingen die ik al heel lang wil zien

 1. Ik wilde Boy7 ook kijken, maar de trailer zag er zó anders uit dan het boek dat ik het maar niet ga doen :p
  Die eerste drie films MOET je echt gaan kijken, die zijn zo vet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s