Other Books

Other Book: Kleurboek voor volwassenen

kleurboek volwassenen

Je hebt er vast al wel eens van gehoord: kleurplaten voor volwassenen! Ik snap nog steeds niet waarom het zo heet, want het enige wat ik ervan vind kloppen is dat het geen kleurplaten voor kleutertjes zijn. Want deze kleurplaten zijn écht niet alleen maar voor volwassenen! Dit boek is typisch iets voor mij, want ik hou van precieze werkjes waar je veeeeeel te veel geduld voor nodig hebt (soms dan). Hier zijn wat voorbeelden, sommige kleurplaten zijn ingekleurd, anderen niet. Anderen half. Misschien heb ik toch niet altijd genoeg geduld…

 

                              

kleurplaat volwassenen 2.pngkleurplaat 1

kleurplaat volwassenen 2

Dit is een vrij groot, lomp boek, maar het zijn dus wel grote kleurplaten. Er zijn volgens mij ook kleinere boekjes, of reisboekjes, die makkelijker mee te nemen zijn. Ik zie deze boeken vaak liggen in boekhandels enzo, dus als je er eentje zou willen hebben kun je daar kijken. (of op internet natuurlijk!) En denk je nu: Ik heb helemaal geen zin om zo’n heel boek te kopen en daarna maar 3 kleurplaten in te kleuren! Zoek op het internet naar kleurplaten voor volwassenen! Dan kom je al een heel eind 😉 O ja, kleuren (of tekenen) werkt echt heel erg rustgevend!

Misschien succes met kleuren??

Advertenties

6 gedachten over “Other Book: Kleurboek voor volwassenen

  1. Dit ziet er erg gaaf uit! Heel mooi gedaan ook met de kleuren. Jeetje je moet wel best veel geduld hebben om alles te kunnen in kleuren. 🙂 je hebt helemaal gelijk Tekenen/inkleuren heeft echt een rustgevende uitwerking!

    Liked by 1 persoon

    1. Haha dat is natuurlijk nog leuker! Ik ben helaas niet echt een tekentalent, alleen als ik veel inspiratie heb wil er wel eens iets moois uit komen. Maar als ik géén inspiratie heb… Tja, dan ben ik erg blij met m’n kleurplaten!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s