5 dingen...

5 dingen die een normale dag leuker maken

5 dingen…

Een nieuwe rubriek, die ik gewoon ga plaatsen als ik er zin in heb! 😀 Het lijkt op een normale Top 10 (maar dan met vijf punten) en ik ben op ideeën gebracht door onder andere het boekenblog Zon en Maan. De TTT vind ik een enorm grappig idee, maar het is niets voor mij om me eraan te houden, ik moet in de mood zijn!!

Hier komt dan de eerste:

5 dingen die een normale dag leuker maken

 1. Het eerste of laatste uur uitval! (of meer natuurlijk!!) ’s Morgens kan ik dan een soort van uitslapen, en ’s middags ben ik lekker vroeg thuis en heb ik meer vrije tijd. Meestal gebruik ik die voor lezen… Een tussenuur vind ik eigenlijk alleen leuk als ik een boek mee heb om te lezen!
 2. Als ik me kan verheugen op een badmintontraining die avond, of een dwarsfluitles. Klinkt gek, maar ik hou zo erg van mijn hobby’s dat als ik half in slaap val tijdens aardrijkskunde dat een soort houvast is. Niet dat ik het erg vind als ik in slaap val, maar ik denk dat de docent niet echt blij met me zal zijn…
 3. Een lekker weertje, natuurlijk! Ik word altijd heel erg vrolijk als het zonnetjes schijnt. Als het helemaal donker is omdat de lucht zowat zwart is van de wolken, word ik vrij somber. Ik vind het helemaal niet zo erg als het met bakken uit de hemel komt vallen, maar ik wil er niet in fietsen. Dan zit ik liever op de bank met een boek en een kop thee, denk ik.
 4. Een voldaan gevoel. Dat betekent meestal wel dat ik die dag heel veel gedaan moet hebben. En ik ben lui, dus dat is lastig. Maar als ik mezelf een compliment kan geven voor mijn niet-luiheid, ben ik tevreden!
 5. En als laatste, lezen natuurlijk! Lezen is één van de dingen die ik het liefst doe. Ik duik graag in een andere wereld, het liefst eentje die zo veel mogelijk verschilt van de onze.

Welke dingen maken jullie dag nét een tikkeltje leuker?

Advertenties

4 gedachten over “5 dingen die een normale dag leuker maken

 1. 3, 4 en 5 zeker! Als je dingen af hebt kunnen maken op een dag, zoals een boek lezen, een recensie daarover schrijven en online zetten, een kledingstuk afmaken (ik maak mijn eigen kleding), een tekening afmaken etc 🙂
  Maar ook een lekker kopje thee wat helemaal perfect gezet is!

  Liked by 1 persoon

 2. Pingback: Happiness Tag |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s