Other Books

Other Book: One Line A Day

One Line a DayHier is ‘ie dan… Mijn eerste boek in de categorie Other Books! Ik ga proberen iedere zaterdag een boekrecensie te plaatsen, en iedere woensdag (ahum, niet donderdag dus… sorry 😦 ) een film, Other Book, of een ander soort blogbericht!!

Dit bericht gaat over een soort dagboek (niet wegklikken, het is een heel grappig boekje!!) One Line A Day is een dagboek waar je vijf jaar in kan schrijven. Iedere dag staat vijf keer op de bladzijde, dus over vier jaar kan ik op die bladzijde vijf “23 septembers” zien, van ieder jaar één. Grappig idee, toch?

One Line a Day binnenkant

Ik snap niet helemaal waarom het One Line A Day heet, want er is veel meer ruimte op een dag dan één zin, als ik klein schrijf kan ik er vier op proppen.

Voor mij is het vrij moeilijk om iedere dag iets op te schrijven, ik vergeet het best vaak! Ik loop gelukkig nooit zo heel erg achter, en nu ligt het boekje naast mijn bed, zodat ik het iedere avond zie liggen en ik het hopelijk niet meer vergeet… Als je erover nadenkt om dit boekje te kopen, kun je het best wachten tot aan begin 2016, want het boekje begint nu eenmaal op 1 januari… Als nieuwjaar in zicht is, zal ik het nog even noemen met de link van dit bericht erbij, zodat je het niet vergeet. Dit is namelijk typisch zoiets wat je heel leuk lijkt maar wat je hoogstwaarschijnlijk vergeet…One Line a Day gouden bladzijdes

EN DIE GOUDEN BLADZIJDES!!!

Benieuwd naar mijn volgende blogbericht? Volg me via Bloglovin of via de email!!

Advertenties

3 gedachten over “Other Book: One Line A Day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s